funrun finland väriestejuoksu

Väriestejuoksu / Värijuoksu / Vaasa / Rauma / Oulu / Lahti / Turku / Espoo

Click here to edit subtitle

Värijuoksu / Väriestejuoksu netti-ilmoittautuminen

VAASA 3.5.


Ilmoittautuminen päättynyt, nähdään ensi vuonna!

RAUMA 7.6.

Ilmoittautuminen päättynyt, nähdään ensi vuonna!

OULU 12.7.


Ilmoittautuminen päättynyt, nähdään ensi vuonna!

LAHTI 23.8.


Ilmoittautuminen päättynyt, nähdään ensi vuonna!


Ilmoittautuminen päättynyt, nähdään ensi vuonna!

ESPOO 13.9. (www.mutajuoksu.com yhteydessä) 


Ilmoittautuminen päättynyt, nähdään ensi vuonna!

ILMOITTAUDU MUKAAN MAAN VÄRIKKÄIMMILLE JUOKSUFESTAREILLE!


Kaikissa Väriestejuoksuissa on paljon väriä, hauskoja esteitä, hyvää musiikkia ja Suomen suurin vaahtokone... eli osallistuminen kannattaa varmasti!


Ilmoittautuminen sisältää


- Osallistumisen Väriestejuoksuun

- Yhden väripussukan maaliintulofestaria varten (voit ostaa lisäpussukoita halutessasi ilmoittautumisen yhteydessä)

- T-paidan

- Mitalin

- Sponsorikassin

- Tavaransäilytyksen juoksun aikana

- Sisäänpääsyn Afterjuoksuun illalla (k-18). Afterjuoksut pidetään kaupungin keskustassa sijaitsevassa yökerhossa. Lopulliset paikat ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.


Kaikki ilmoittautumiset Väriestejuoksuihin menevät MyNextRun.com -palvelun kautta. Käytössä on porrastettu ilmoittautumishinnasto ja osallistumismaksu riippuu siitä, kuinka aikaisin ilmoittaudut.


Ryhmäilmoittautuminen

Joka 11. juoksija on ilmainen, jos ilmoitat yli 10-henkisen joukkueen. Alennus huomioidaan kassalla, kun syötät 11. juoksijan ilmoittautumislomakkeen kautta.


Osallistuminen yritysjoukkueena

Voitte osallistua Väriestejuoksuun myös yritysjoukkueena (min 5 hlö / joukkue). Yrityssarjasta paikkakuntakohtaista lisätietoa saat lähettämällä meiliä osoitteeseen info@funrun.fi


Osallistumisen siirto toiselle henkilölle 

Vaikka Värijuoksu-ilmoittautumista ei voi perua, niin halutessaan oman osallistumisen voi siirtää viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä vaikka kaverilleen omilla MyNextRun-tunnuksilla täällä: fi.mynextrun.com/login


Osallistumisen siirto toiseen tapahtumaan

Osallistumisen voi lääkärintodistuksella siirtää maksutta johonkin toiseen 12 kuukauden sisällä järjestettävään Väriestejuoksuun. Lääkärintodistukset siirtopyyntöineen voi lähettä suoraan järjestäjälle: info@funrun.fi

Ilman lääkärintodistusta osallistumisen voi siirtää johonkin toiseen 12 kuukauden sisällä järjestettävään Väriestejuoksuun 10 € siirtomaksua vastaan.
Näissä siirtotapauksissa ota yhteyttä asiakaspalvelu@mynextrun.com

Kaikki siirrot pitää tehdä viimeistään alkuperäisen tapahtumasi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä!


Maksutavat


Osallistumismaksun voi maksaa verkkomaksun lisäksi myös Virikeseteleillä, Sporttipassilla tai Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä (vain setelit, ei saldokortti) Liikuntaseteleillä maksaessasi ilmoittaudut ihan normaalisti ja valitset maksuvaiheessa maksutavaksi liikuntasetelit, jonka jälkeen seuraat vain ohjeita. HUOM: liikuntasetelit ovat henkilökohtainen veroetu, ja niillä voi ilmoittaa vain itsensä, eivätkä ne käy maksutapana ryhmäilmoittautumisissa.


Ikäraja


Värijuoksu on ikärajaton juoksutapahtuma. Matkan varrella on kuitenkin jokunen kiivettävä este, joita kovin nuoret lapset eivät pysty suorittamaan. Kaikki esteet tosin voi halutessaan myös kiertää. Alle 6-vuotiaat saavat osallistua vanhempien seurassa ilmaiseksi, mutta heille meillä ei ole valitettavasti tarjota t-paitoja ym tuotteita. Voit toki antaa oman väripussukkasi lapsellesi tai tilata toisen oman ilmoittatumisen yhteydessä!


Ilmoittautumisen peruutus


Ilmoittautuminen on sitova ja osallistujamaksuja ei palauteta, mutta lääkärintodistusta vastaan osallistumismaksua vastaavan summan voi siirtää johonkin muuhun 12 kuukauden sisällä järjestettävään Väriestejuoksuun.


Vakuutukset


Järjestäjällä on tapahtumajärjestän vastuuvakuutus, joka kattaa kaikki järjestäjästä johtuneet vahingot. Kilpailijat ovat itse vastuussa omista tapaturmavakuutuksistaan.