funrun finland väriestejuoksu

Väriestejuoksu / Color Obstacle Run 2015... more rad, crazy, wild and loud than ever.

Click here to edit subtitle

Täältä kaikki tarvittava info seuraavista aiheista: värijuoksu, esteet ja muu

Usein kysyttyjä kysymyksiä

VÄRIAINEESTA:

Mitä väriaine on?


Väri on elintarvikevärein värjättyä maissitärkkelystä. Ei myrkyllistä, eikä muutenkaan epämukavaa. Tarvittaessa sitä voi vaikka syödä (vaikkakaan loistavaa makuelämystä emme takaa!).


Miten suojaan arat alueet jauheelta?


Esimerkiksi vaatteilla. Aurinkolasit, kengät, shortsit ja paita ovat yleensä riittävät varusteet, mutta voit toki ottaa suojaksesi myös apinapuvun, pelastusliivit, kypärän, turvavyöt ja valkosipulia.


Kuinka puhdistaudun?


Jos sinulla on vaaleat hiukset (niinkuin parilla suomalaisilla on), niin ennen juoksua voit laittaa hiuksiin jätettävän hoitoaineen, joka auttaa pesussa. Myöskään bandana tai lakki ei ole häpeäksi.


Juoksun jälkeen kannattaa pöllyttää enimmät värijauheet pois ja sitten huuhdella viileällä vedellä. Voi mennä pari pesua ennen kuin kaikki värijauhe on pois hiuksistasi, mutta lopulta olet kuitenkin yhtä puhdas kuin uutena.


Vaatteet kannattaa pestä ensin erikseen viileässä vedessä. Jos et ole varma kuinka toimia, niin anna vaatteet äidille pestäväksi.

Astma ja allergiat


Värijauhe pölyää, joten jos sinulla on astma tai vakavia pölyallergioita, niin suosittelemme käyttämään suojalaseja sekä huivia tai hengityssuojainta suun ja nenän edessä värjäyspisteissä ja maalifestareilla.ILMOITTAUTUMISESTA:


Mitä ilmoittautumiseen sisältyy?


Osallistumisoikeus juoksuun, maalifestareille, iltajatkoille sekä t-paita, mitali, ranneke, yksi väripussukka ja mielettömän hieno ja värikäs kokemus!


Voiko ilmoittautumismaksun palauttaa?


Mitä?! Kuka sen edes haluaisi palauttaa? Huh.


Vastaus on, että ei voi. Voit kuitenkin siirtää sen jollekin toiselle kirjautumalla mynextrun -järjestelmään ja vaihtamalla sieltä osallistujan tiedot. Tietoja voi muokata ja ilmoittautumisia vaihtaa aina ilmoittautumisen sulkeutumiseen saakka täällä: fi.mynextrun.com/login


Osallistumisen voi lääkärintodistuksella siirtää maksutta johonkin toiseen 12 kuukauden sisällä järjestettävään Väriestejuoksuun. Lääkärintodistustapauksissa ota yhteyttä [email protected].

Ilman lääkärintodistusta osallistumisen voi siirtää johonkin toiseen 12 kuukauden sisällä järjestettävään Väriestejuoksuun 10 € siirtomaksua vastaan. Näissä siirtotapauksissa ota yhteyttä [email protected].

Kaikki siirrot pitää tehdä viimeistään alkuperäisen tapahtumasi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä!JUOKSUSTA:


Mikä on Väriestejuoksun idea?


Aloitat puhtaana ja valkoisena niinkuin maalaamaton taulu. 5km juoksun jälkeen olet käynyt läpi 10 erilaista estettä, joista viidessä olet saanut päällesi erivärisen kerroksen jauhetta. Maalin jälkeen koko porukka osallistuu yhteiseen festariin, jossa musiikki soi ja heitätte porukalla väripommeja ilmaan. Nyt olet niinkuin maalattu taulu. Life is now complete.


Mitä maalifestareilla siis oikein tapahtuu?


DJ soittaa maailman parasta musiikkia, uudet maaliintulijat toivotetaan tervetulleeksi ja aina 15-20 minuutin välein heitetään väripommit ilmaan. Kertakaikkiaan kaunista.


Minkälaiset vaatteet minun pitäisi laittaa?


Valkoiset on parhaat, mutta myös ei-valkoiset toimii. Ei ehkä kuitenkaan kannata laittaa 1000 euron pukua ja uusimpia, timantein koristeltuja juoksukenkiäsi. Hiki, värijauhe ja festarifiilis saattaa jättää jälkensä.


Entäs valokuvat?


Järjestäjällä on muutama kuvaaja radan varrella, mutta voit myös laittaa oman puhelimesi kirkkaaseen minigrip-pussiin ja ottaa kuvia milloin vain!


Miten ajat otetaan ja mitä voittaja saa?


Ajanottoa ei ole, sitä ei haluta ja voittaja saa palkinnoksi saman huikean fiiliksen kuin se, joka tulee maaliin viimeisenä.


Onko tapahtumassa ikärajaa?


Ei ole. Iästä, koosta ja ideologiasta riippumatta kaikki ovat yhtä tervetulleita mukaan!

Mikä on elämän tarkoitus?


Mahdollisimman iso kasa kokemuksia ja hauska profiilikuva Facebookissa.